čtvrtek 21. května 2015

Indická restaurace Annalakshmi

Minulý týden jsem zavítala do indické restaurace Annalakshmi u řeky Swan River, která byla původně otevřena s myšlenkou nakrmit chudé lidi a nasytit je jídlem, které je připravováno s láskou a je plné pozitivní energie (vychází z hinduismu). Jídlo se tak stane lékem pro duši (informace čerpány z webovek restaurace).


Restaurace funguje stylem "pay what your heart feels" (zaplať tolik, podle toho jak to tvé srdce cítí). Jinými slovy se můžete přecpat k prasknutí a zaplatit třeba dolar. Na výběr jsou vždy dvě rýže (obyčejná a kari), brambory s bylinkami a já nevím čím, polévka, zelný salát, cuketa nevím s čím a indické jídlo dhal (čočka) plus dezert. Z nápojů je k dispozici džus, voda a káva. Všechno si můžete přidávat do nekonečna a na konci při odchodu zaplatit kolik chcete. Je opravdu zvláštní, že tento způsob může fungovat. 


Restaurace má otevřeno sedm dní v týdnu 12:00-14:00 a 18:30-21:00. Annalakshmi se nachází na nádherném místě s výhledem na řeku. Klidně by se tu dal postavit luxusní podnik, který by si mohl účtovat neuvěřitelné sumy a svou klientelu by si určitě našel... Restaurace je velmi oblíbená nejen studenty ale i podnikateli a vlastně sem přijde úplně kdokoliv. Jenom ty chudé jsem tam nikde neviděla.:-)



Žádné komentáře:

Okomentovat